Продукти

Олія
Борошно
Вівсянка
Крупи
Бобові
Мед
Овочі
Корма

Соняшникова олія

Органічна соняшникова олія першого холодного віджиму виготовляється за технологією однократного пресування органічного насіння соняшнику під тиском 25 атмосфер і подальшого очищення олії мембранним фільтром. В результаті тиску олія нагрівається всього до 40-45 градусів тільки від сили тертя. Важливо, що олія холодного віджиму виробляється з насіння, що попередньо не було прожарене та не пройшло іншу термічну обробку. Така технологія виготовлення олії називається «extra virgin». Вона дозволяє зберегти всі вітаміни, ензими та інші цінні речовини соняшникового насіння. У цій соняшниковій олії містяться полі- та мононенасичені жирні Омега-кислоти у найбільш біологічно засвоюваній формі. Дуже важливо, що олія першого холодного віджиму повністю позбавлена трансжирів, які утворюються при нагріванні та є сильними окислювачами та канцерогенами. Саме з цієї причини ми радимо використовувати соняшникову олію першого холодного віджиму для заправки страв і приготування соусів. Якість та смак олії Екород були відзначені у 2013 році у Варшаві, Польща, нагородою за кращий органічний продукт Східної Європи.

Додано до Олія

Борошно вищого ґатунку

Борошно вищого ґатунку виробляється із центральної частини намолоченого зерна органічної м’якої пшениці, з його ендосперму. Пшеничне борошно вищого ґатунку широко використовується для приготування млинців, оладок, пельменів, вареників, кондитерських виробів, у виробництві макаронних виробів, а також застосовується як загусник для соусів. У США таке борошно відноситься до групи «ALL PURPOSE WHEAT FLOUR», тобто борошно, яке використовується для всіх цілей.

Додано до Борошно

Борошно грубого помелу

Органічне пшеничне борошно грубого помелу — виробляється з цільного зерна органічної м'якої пшениці, разом з оболонкою (висівками) та зародком. Завдячуючи цьому таке борошно містить більше вітамінів, мінеральних та поживних речовин, ніж звичайне пшеничне борошно. Цільнозерне борошно – цінний продукт для здорового харчування.
Додано до Борошно

Борошно житнє

Органічне житнє борошно грубого помелу, воно ж цільнозерне житнє борошно — виробляється з цільного зерна органічного жита, разом з оболонкою (висівками) та зародком. Завдячуючи цьому таке борошно містить ту ж кількість вітамінів, мінеральних і поживних речовин та клітковини, як і цільні органічні зерна жита. Довгий час житнє борошно використовувалось тільки для промислового випікання чорного хліба. Однак, сьогодні воно все частіше з'являється на домашній кухні – з нього можна зробити печиво, млинці, оладки, пирогі, перепичку та інші смачності. Звичайно до житнього борошна додають високосортне пшеничне борошно, так як житнє борошно містить менше клітковини, що відображується на її пекарських якостях
Додано до Борошно

Вівсяні пластівці Creamy

Вівсяні пластівці Creamy виробляються із зерен органічного вівса методом плющення та пропарювання, а також подальшого подрібнення зерна на більш дрібні шматочки. Пластівці Creamy ще більш зручні в приготуванні, ніж Original, вони надають каші ніжної кремової текстури. У вівсяних пластівцях високий вміст рослинної клітковини, яка дуже позитивно впливає на процеси травлення та покращує загальне самопочуття, а також забезпечує тривале відчуття ситості.

Додано до Вівсянка

Вівсяні пластівці Original

Вівсяні пластівці «Original» виробляються з цілісних зерен органічного вівса методом плющення та пропарювання, завдяки чому ми отримуємо вівсяні пластівці, що містять масу корисних речовин, таких як білки, вітамін B, мінерали, залізо, клітковину. Вівсяні пластівці мають високий вміст рослинної клітковини, яка дуже позитивно впливає на процеси травлення, покращує загальне самопочуття, а також забезпечує тривале відчуття ситості.

Додано до Вівсянка

Спельта

Крупа спельти — органічна крупа, виготовлена з подрібнених зерен спельти, найдавнішого виду пшениці. Спельта – рекордсмен за вмістом білка, амінокислот, клітковини та вітамінним складом серед всіх видів зернових. За вмістом білка вона є рівноцінною заміною м’ясу. Спельта містить 18 незамінних амінокислот, які не можуть бути отримані з тваринною їжею. За її цінність та поживні речовини її називають чорною ікрою серед злаків.

Додано до Крупи

Гречка зелена

Зелена гречка – це ядро гречихи, очищене старовинним методом без термообробки, яке має здатність до проростання. Така гречка зберегла весь комплекс корисних речовин, закладених в неї самою природою. Щоб отримати всю користь від зерна, ми рекомендуємо вживати її в пророщеному вигляді.

Додано до Крупи

Гречка пропарена

Пропарена органічна гречана крупа – це ядро органічно вирощеної гречки, оброблене традиційним способом – термічним пропарюванням при тиску. Завдяки цьому крупа набуває темного кольору та характерного гречаного аромату. Гречана крупа відрізняється оптимально збалансованим біохімічним складом, високою харчовою та енергетичною цінністю. Тому вона вважається одним з найбільш корисних продуктів і компонентів збалансованого дієтичного харчування, в тому числі дитячого.

Додано до Крупи

Манка

Манка – це зародок зерна органічної пшениці. Його отримують при видаленні оболонки та ендосперму зернятка в процесі переробки пшениці у борошно. Склад манної крупи надзвичайно багатий та різноманітний. У нього входять крохмаль, білки, велика кількість вітамінів групи Е і В, а також кальцій, калій, фосфор, залізо і натрій.

Додано до Крупи

Пшоно

Органічне пшоно – це крупа з очищених зерен органічного проса. За вмістом білка пшоно переважає рис і ячмінь, а за вмістом жиру поступається тільки вівсяній крупі. Білки пшона містять незамінні амінокислоти: третнін, валін, лейцин, лізин, гістидин, а також жирні кислоти, мікроелементи, ферменти. Вітамінів групи В у ньому більше, ніж в зернах всіх інших злакових культур, фолієвої кислоти вдвічі більше, ніж у пшениці та кукурудзі. Фосфору в 1,5 рази більше, ніж у м’ясі!

Додано до Крупи

Пшенична крупа

Пшенична крупа — органічна крупа, виготовлена з очищених від зародка насіннєвих і плодових оболонок зерен пшениці, що ретельно подрібнюються, а потім шліфуються. Цей продукт вважається одночасно калорійним і добре засвоюваним. По суті, це чудове дієтичне джерело енергії.

Додано до Крупи

Пшенична крупа Арнаут

Пшенична крупа Арнаут — органічна крупа, виготовлена з очищених від зародка та оболонки зерен твердої пшениці, що ретельно подрібнюються, а потім шліфуються. Каша, приготовлена з арнаутки, має ніжний пшеничний смак та велику харчову цінність у порівнянні з крупою із м’яких сортів пшениці.

Додано до Крупи

Перлова крупа

Перлова крупа — органічна крупа, виготовлена зі шліфованих ядер ячменю. У крупі міститься багато вітамінів: РР, B6, B9, Е, а також мікроелементи: кальцій, фосфор, калій, цинк, натрій та інші. Корисні властивості такої каші проявляються в сприятливому впливі на роботу головного мозку, серця та процеси травлення. Каша з перлової крупи покращує зір і підвищує захист організму від простудних і вірусних інфекцій.

Додано до Крупи

Ячна крупа

Ячна крупа — органічна крупа, виготовлена з подрібнених ядер ячменю. Ячну крупу виготовляють практично без шліфування та полірування, таким чином, в ячній крупі зберігаються практично всі корисні речовини, якими природа щедро наділила зерна ячменю. У крупі міститься багато вітамінів: РР, B6, B9, Е, а також мікроелементи: кальцій, фосфор, калій, цинк, натрій та інші. Корисні властивості такої каші проявляються у сприятливому впливі на роботу головного мозку, серця та процеси травлення. Каша з ячної крупи покращує зір і підвищує захист організму від простудних і вірусних інфекцій. Головна її цінність полягає в тому, що ячну крупу можна використовувати для дієтичного харчування, а також для харчування дітей та літніх людей, оскільки вона більш м’яка та ніжніша за перлову крупу.

Додано до Крупи

Квасоля

Органічна квасоля вирощується на сертифікованих органічних землях без застосування агрохімії. Це найпоширеніша рослина сімейства бобових. Вегетаріанці цінують квасолю за високий вміст рослинного білка та клітковини. До складу квасолі входять найважливіші вітаміни В1, В2, В6, Е, РР, цинк, мідь, калій, йод, залізо, сірка, магній, а також амінокислоти лізин, аргінін, метіонін, тирозин. Завдяки такому складу квасоля благотворно впливає на імунну та нервову системи, регулює обмін речовин, сприяє виведенню каменів з жовчного міхура і нирок, усуває запальні процеси в печінці, позитивно впливає на діяльність шлунка.

Мед

Органічний бджолиний мед різнотрав’я — це органічний продукт, отриманий після переробки бджолами-медоносами нектару квітучих польових трав. Мед дуже легко засвоюється організмом, тому що він складається з простих цукрів: глюкози та фруктози, і комплексу вітамінів та мікроелементів. Крім того, в невеликих кількостях в ньому присутній пилок рослин, прополіс, ферменти, що виділяються бджолою, і речовини, що первісно присутні в нектарі квітів. Завдяки цьому мед має антибактеріальну, протигрибкову та антивірусну дію, підвищує енергетичний рівень, життєвий тонус людини та додає сил.

Додано до Мед

Кавун

Органічні кавуни – найяскравіші представники баштанних культур. Біологічно вони відносяться до сімейства гарбузових, їх плід – тиквіна. Тиквіну вважають різновидом ягоди, і в цих трактуваннях можна остаточно заплутатися. Але з точки зору ботаніки називати кавун ягодою невірно. Органічні кавуни вирощуються без хімічних добрив на сертифікованих сільськогосподарських угіддях, які, як мінімум, три роки не оброблялися агрохімікатами. Тому органічні кавуни мають сильні сечогінні, жовчогінні, протизапальні, жарознижувальні, проносні та загальнозміцнюючі властивості. Їх вживання також нормалізує процеси обміну речовин, посилює перистальтику кишечника.

Корм

При производстве наших товаров в качестве сопутствующих продуктов мы получаем органический жмых подсолнечника, а также органические крупку и мучку зерновых культур, которые используются для кормов на органических животноводческих фермах.
Если вы заинтересованы в такой продукции, свяжитесь с нами