Продукти


Кукурудзяні
палички
Олія
Борошно
Вівсянка
Крупи
Бобові
Мед
Овочі
Органічний акацієвий мед - сертифікований натуральний продукт, який виготовляють завдяки організації бджільництва в екологічно чистих місцях. Бджолині вулики розміщуються на контрольованих територіях, де знаходяться тільки органічні сільськогосподарські угіддя, а також природні заповідники. Бджоли збирають нектар і пилок з квітів білої акації. Це сильна медоносна рослина, яка має високі цілющі властивості.
Додано до Мед

Корисний делікатес допомагає зміцнити імунну та нервову системи, поліпшити стан шкіри, нігтів і зубів. Регулярне вживання меду в невеликих кількостях підвищує рівень гемоглобіну та нормалізує кров'яний тиск. Його ферменти сприяють поліпшенню травлення, допомагаючи секреції кишечника.

Акацієвий мед має ніжний аромат і чудовий смак, що нагадує солодку ваніль. Він ідеально підходить для підсолоджування напоїв, десертів і випічки. Легкий, світло-жовтий, рідкої консистенції - це затребуваний інгредієнт в рецептах соусів до м'ясних і рибних страв.

Три факти про органічний акацієвий мед:

  1. У складі  нектару білої акації переважає фруктоза. Тому акацієвий мед вважається гіпоалергенним продуктом, який легко засвоюється організмом.
  2. Щоб зберегти всі корисні речовини, справжній смак і аромат, мед не нагрівають вище 38 ° С. Його якість відповідає високим європейським стандартам і регулярно підтверджується лабораторними аналізами.
  3. Вулики утримуються відповідно до принципів органічного бджільництва. Виготовляються з натуральних матеріалів і навіть не покриваються фарбою, щоб уникнути проникнення хімічних речовин. Заборонено лікування бджіл антибіотиками, а також годівля їх цукром або цукровим сиропом.
Харчова цінність
Калорійність 286  кКал
Білки 0,8 г
Вуглеводи 71 г
Органічні кислоти 1,2 г
Вода 17,4 г
Моно- і дисахариди 70,3 г
Крохмаль 4,5 г
Зола 0,3 г
Вітаміни
Вітамін PP 0,2  мг
Вітамін B1 (тіамін) 0,01  мг
Вітамін B2 (рибофлавін) 0,03  мг
Вітамін B5 (пантотенова кислота) 0,1  мг
Вітамін B6 (піридоксин) 0,1  мг
Вітамін B9 (фолієва кислота) 15  мкг
Вітамін C 2  мг
Вітамін H (біотин) 0,04  мкг
Вітамін PP (ніациновий еквівалент) 0,4  мг
Макроелементи
Кальцій 14  мг
Магній 3  мг
Натрій 10  мг
Калій 36  мг
Фосфор 18  мг
Хлор 19  мг
Сірка 1  мг
Мікроелементи
Залізо 0,8  мг
Цинк 0,094  мг
Йод 2  мкг
Мідь 59  мкг
Марганець 0,034  мг
Фтор 100  мкг
Кобальт 0,3  мкг
Інформація про вагу продукту:
Склянка 250 мл = 210 г (600,6 кКал)
Склянка 200 мл = 170 г (357,0 кКал)
Столова ложка («з верхом», крім рідких продуктів) = 25 г (71,5 кКал)
Чайна ложка («з верхом», крім рідких продуктів) = 8 г (22,88 кКал)

Корисні рецепти з органічним акацієвим медом

tea
Імбирний чай з органічним медом
Інгредієнти: 4 ч. л. органічного меду, 30 г кореня імбиру, 30 г м'яти, 30 г лимона, 1 л. води температури приблизно 80-90 ° С.
Приготування: Наріжте імбир на тонкі скибочки, лимон на часточки. Відокремте листя від гілочок м'яти. У чайник для заварювання складіть всі інгредієнти і залийте водою. Зачекайте 10-15 хв, поки чай завариться. Процідіть через сито і розлийте по чашках. Дайте йому трохи охолонути і додайте мед.
honey
Торт "Медовик"
Інгредієнти:
для основи: 2 ст. л. органічного меду, 1 ч. л. соди, 2 курячих яйця, 1 ст. (210 г) органічного пшеничного борошна в. г., 100 г вершкового масла, 2 ст. л. цукру;
для крему: 600 мл сметани, ½ ст. м'якого чорносливу, 100 г цукру.
Приготування: У ємність влийте мед, посипте содою і поставте на маленький вогонь, постійно помішуючи. Коли підніметься піна, зніміть з вогню і додайте масло. Поки воно тане, збийте яйця з цукром. Перемішайте медово-масляну масу і влийте в неї яєчну. Додайте борошно та знову перемішайте. Тісто має бути густим, як сметана. Вилийте у форму і випікайте 30 хвилин. Поки печеться основа, займіться начинкою. Чорнослив поріжте на дрібні шматочки, сметану змішайте з цукром. Масу розділіть на 2 частини. До однієї частини додайте чорнослив і перемішайте. Коли корж спечеться, розріжте його поперек на 2 частини. Половину крему з чорносливом нанесіть на гарячий корж, а коли він охолоне, додайте частину крему, яка залишилася. Накрийте другим коржем і полийте торт сметаною без чорносливу. Посипте шоколадною стружкою і залиште настоятися мінімум на годину. Смачного!