Продукти


Кукурудзяні
палички
Олія
Борошно
Вівсянка
Крупи
Бобові
Мед
Овочі

Кукурудзяні палички з полуницею

Органічні кукурудзяні палички з полуницею - приголомшлива новинка серед хрустких снеків. Оригінальне поєднання кукурудзи з соковитими ягодами робить їх смак яскравим і насиченим. Освіжаючі вихори аромату полуниці наповнюють енергією і дарують чудовий настрій. В її натуральній м'якій кислинці відчувається багатство літнього сезону й щедрість вітамінів.

Кукурудзяні палички з малиною

Органічні кукурудзяні палички з сублімованою малиною - хрусткі снеки з ягідним блаженством всередині. Це перші та єдині органічні палички, виготовлені в Україні та сертифіковані за європейським органічним стандартом. Абсолютно натуральний склад робить їх здоровою альтернативою солодощів.

Кукурудзяні палички з чорницею

Органічні кукурудзяні палички з чорницею - хрусткі снеки з сублімованими ягодами, які фонтанують багатством вітамінів. Солодкі плоди чорниці щедро розкривають свої ноти в поєднанні з ніжною кукурудзою. Тепер свіжий та соковитий смак літа доступний цілий рік. Щоб зберегти його первозданним, ми не використовуємо ніякі штучні барвники та добавки.

Кокосові кукурудзяні палички

Органічні кукурудзяні кокосові палички «Екород» - хрусткі снеки, які моментально тануть у роті та приємним кокосовим присмаком відправляються прямо в душу. Це перші та єдині органічні палички, вироблені в Україні й сертифіковані акредитованими європейськими організаціями.

Кукурудзяні палички «Тільки Кукурудза»

Органічні кукурудзяні палички «Тільки Кукурудза» від «Екород» - хрусткі снеки зі справжнім зерновим смаком, гідним того, щоб зберігати йому вірність. Без будь-яких добавок, цукру, олії та солі, тільки натуральний смак кукурудзи. Вони припадуть до вподоби усім, хто дотримується здорового способу життя та любителям справжньої їжі, втомленим від штучних і яскраво виражених смаків. Це перші та єдині органічні палички, вироблені в Україні й сертифіковані акредитованими європейськими організаціями.

Оливкові кукурудзяні палички

Органічні оливкові кукурудзяні палички «Екород» - хрусткі снеки з тонким смаком, у якому кукурудзяні ноти та пікантність оливок зустрічаються з ніжною хвилею цукрової пудри. Настільки витончене поєднання смакових відтінків залишається в пам'яті надовго. Це перші й єдині органічні кукурудзяні палички, виготовлені в Україні та сертифіковані акредитованими європейськими організаціями.

Соняшникові кукурудзяні палички

Органічні соняшникові кукурудзяні палички «Екород» - хрусткі снеки зі смаком смаженого насіння соняшнику, насичені теплом і світлом літнього сонця. Їх яскравий аромат проникає в серце і пробуджує в ньому найтепліші почуття. Це перші та єдині органічні палички, вироблені в Україні й сертифіковані акредитованими європейськими організаціями.

Соняшникова олія

Органічна соняшникова олія першого холодного віджиму виготовляється за технологією однократного пресування органічного насіння соняшника під тиском 25 атмосфер і подальшого очищення олії мембранним фільтром. В результаті тиску олія нагрівається всього до 40-45 градусів тільки від сили тертя. Важливо, що олія холодного віджиму виробляється з насіння, що попередньо не було прожарене та не пройшло іншої термічної обробки. Така технологія виготовлення олії називається «extra virgin». Вона дозволяє зберегти всі вітаміни, ензими та інші цінні речовини соняшникового насіння. У цій соняшниковій олії містяться полі- та мононенасичені жирні Омега-кислоти у найбільш біологічно засвоюваній формі. Дуже важливо, що олія першого холодного віджиму повністю позбавлена трансжирів, які утворюються під час нагрівання і є сильними окислювачами та канцерогенами. Саме з цієї причини ми радимо використовувати соняшникову олію першого холодного віджиму для заправляння страв і приготування соусів. Якість та смак олії Екород були відзначені у 2013 році у Варшаві (Польща) нагородою за кращий органічний продукт Східної Європи.

Додано до Олія

Оливкова олія

Органічна оливкова олія Extra Virgin - нерафінована олія першого холодного віджиму, виготовлена з органічних оливок, вирощених в іспанському регіоні Валенсія. Продукт увібрав природне багатство та терруар гірських районів Аліканте. В цій життєрадісній та сонячній місцевості розкинулися мальовничі плантації оливкових дерев. У їх плодах - винятковий смак, який визначається місцевими кліматом і ґрунтом. В олії безліч корисних натуральних компонентів, які необхідні для здорового харчування.
Додано до Олія

Кокосова олія

Кокосову олію виробляють з органічної м'якоті кокосів, вирощених в екологічно чистих умовах без застосування хімічних добрив. Олія виготовляється за технологією першого холодного віджиму подрібненої кокосової стружки - extra virgin. Цей метод дуже затратний, тому що дозволяє отримати тільки десяту частину органічної олії, що міститься в плоді. Завдяки повній відмові від вторинного пресування та додаткового екстракційного очищення олії, продукт має всі корисні властивості кокоса. У ньому відсутні будь-які ГМО-добавки, ароматизатори та консерванти.
Додано до Олія

Борошно зі спельти

Борошно зі спельти виготовляється шляхом подрібнення органічного зерна пшениці спельти (іноді її називають полба). Це один з найстаріших культивованих видів пшениці в історії людства. Її зерно неймовірно трудомістке у вирощуванні та під час молотіння важко вимолочується з полови. Щоб зберегти поживні речовини полби, корисну оболонку зерна та його зародок, борошно виробляють за технологією грубого помелу. Саме висівкові частки забезпечують високу біологічну цінність продукту. В них сконцентровані всі унікальні властивості злаку.

Кукурудзяне борошно

Органічне кукурудзяне борошно - екологічно чистий продукт, виготовлений із зерен натуральної кукурудзи без ГМО. Культура вирощується за європейськими органічними стандартами та містить безліч корисних речовин. Сучасні технології виробництва дозволили зберегти їх в борошні та забезпечити йому високу якість. Щоб отримати органічне маркування «Євролист», ми пройшли суворий процес європейської сертифікації.

Борошно житнє

Органічне житнє борошно грубого помелу, воно ж цільнозернове житнє борошно — виробляється з цільного зерна органічного жита, разом з оболонкою (висівками) та зародком. Завдячуючи цьому, таке борошно містить ту ж кількість вітамінів, мінеральних і поживних речовин та клітковини, як і цільні органічні зерна жита. Довгий час житнє борошно використовувалось тільки для промислового випікання чорного хліба. Однак, сьогодні воно все частіше з'являється на домашній кухні – з нього можна зробити печиво, млинці, оладки, пироги, перепічку та інші смаколики. Зазвичай до житнього борошна додають високосортне пшеничне борошно, так як житнє борошно містить менше клітковини, що позначається на пекарських якостях.

Борошно з твердих сортів пшениці

Борошно з твердих сортів пшениці виготовляється з екологічно чистого зерна, вирощеного на здорових полях без використання штучних хімікатів. Цей цінний сорт злаку дуже багатий білком і легкозасвоюваним крохмалем особливої кристалічної форми. Вироблене зі склоподібного зерна органічної пшениці, борошно відрізняється високим вмістом клейковини та відмінними хлібопекарськими властивостями.

Кокосове борошно

Кокосове борошно виготовляється з кокосів, вирощених на екологічних плантаціях Шрі-Ланки без використання пестицидів та інших хімікатів. Плоди кокосових пальм з узбережжя Індійського океану мають ніжну і соковиту м'якоть. Шляхом холодного пресування і дбайливого сушіння з подальшим подрібненням вона стає борошном. Всі технологічні процеси, починаючи з посадки кокосових пальм і до фасування борошна, відповідають вимогам ЄС до органічних виробників. Борошно не містить ГМО, консервантів, барвників - це сертифікований органічний продукт, створений в гармонії з природою.

Борошно грубого помелу

Органічне пшеничне борошно грубого помелу — виробляється з цільного зерна органічної м'якої пшениці, разом з оболонкою (висівками) та зародком. Завдячуючи цьому таке борошно містить більше вітамінів, мінеральних та поживних речовин, ніж звичайне пшеничне борошно. Цільнозернове борошно – цінний продукт для здорового харчування.

Борошно вищого ґатунку

Борошно вищого ґатунку виробляється із центральної частини намолоченого зерна органічної м’якої пшениці, з його ендосперму. Пшеничне борошно вищого ґатунку широко використовується для приготування млинців, оладок, пельменів, вареників, кондитерських виробів, у виробництві макаронних виробів, а також застосовується як загусник для соусів. У США таке борошно відноситься до групи «ALL PURPOSE WHEAT FLOUR», тобто борошно, яке використовується для всіх цілей.

Вівсяні пластівці Original

Вівсяні пластівці «Original» виробляються з цілісних зерен органічного вівса методом плющення та пропарювання, завдяки чому ми отримуємо вівсяні пластівці, що містять масу корисних речовин, таких як білки, вітамін B, мінерали, залізо, клітковина. Вівсяні пластівці мають високий вміст рослинної клітковини, яка дуже позитивно впливає на процеси травлення, поліпшує загальне самопочуття, а також забезпечує тривале відчуття ситості.

Вівсяні пластівці Creamy

Вівсяні пластівці Creamy виробляються із зерен органічного вівса методом плющення та пропарювання, а також подальшого подрібнення зерна на більш дрібні шматочки. Пластівці Creamy ще більш зручні в приготуванні, ніж Original, вони надають каші ніжної кремової текстури. У вівсяних пластівцях високий вміст рослинної клітковини, яка дуже позитивно впливає на процеси травлення та поліпшує загальне самопочуття, а також забезпечує тривале відчуття ситості.

Спельта

Крупа спельти — органічна крупа, виготовлена з подрібнених зерен спельти, найдавнішого виду пшениці. Спельта – рекордсмен за вмістом білка, амінокислот, клітковини та вітамінним складом серед всіх видів зернових. За вмістом білка вона є рівноцінною заміною м’ясу. Спельта містить 18 незамінних амінокислот, які не можуть бути отримані з тваринною їжею. За цінність та поживні речовини її називають чорною ікрою серед злаків.

Додано до Крупи