Кукурудзяні палички з полуницею
Це перші та єдині органічні палички, виготовлені в Україні й перевірені європейськими організаціями. До їх складу входять: органічна сублімована полуниця, органічна кукурудзяна крупа, органічна соняшникова олія, органічна цукрова пудра (виготовлена з органічного цукру).
Щоб зберегти всі корисні властивості інгредієнтів, в процесі виробництва використовуються тільки ощадливі технології. Повністю поклавшись на силу природи, ми відмовилися від використання ароматизаторів, штучних барвників, консервантів і будь-яких інших добавок.
Завдяки міцній металізованій упаковці з шаром алюмінієвої фольги всередині, снеки довго зберігають свою свіжість і смак. Їх дуже зручно брати з собою куди завгодно: на роботу, прогулянку, в поїздку. Тому вони ідеально підходять для людей, які ведуть активний спосіб життя, сучасної молоді й дітей як корисний перекус.
Три факти про кукурудзяні палички зі смаком полуниці:
- Сублімована полуниця має поживні та смакові якості свіжої полуниці. Вона зберігає в собі всі корисні вітаміни й мікроелементи завдяки спеціальній технології видалення вологи із заморожених ягід за допомогою вакууму. Полуниця вважається дуже корисною для роботи серцево-судинної системи через високий вміст антиоксидантних речовин, в т.ч. вітаміну С. Наявність в ній елагової кислоти сприяє профілактиці онкологічних захворювань. Як справжні ягоди фарбують пальці, так і наші кукурудзяні палички залишають на руках червоні цяточки літа завдяки вмісту натуральної полуниці.
- Соняшникова олія, що входить до їх складу, - органічна. Тому вона залишається джерелом полі- і мононенасичених жирних Омега-кислот, які відіграють важливу роль у формуванні клітинних мембран.
- Кукурудзяні палички виготовляються з органічної кукурудзяної крупи, яка має найбагатший мінеральний склад. У ньому виявлені мікроелементи, що істотно впливають на життєво важливі функції організму: кальцій, калій, нікель, мідь, залізо, фосфор і магній.
Харчова цінність | |
---|---|
Калорійність |
453 кКал |
Білки |
3,8 г |
Жири, з них: |
14,3 г |
- насичені |
1,7 г |
Вуглеводи, з них: |
77,4 г |
- цукри |
18,8 г |
Сіль |
0,22 г |
Хімічний склад продукту характеризується калорійністю, білками, жирами, вуглеводами, харчовими волокнами та вітамінами. Для органічної продукції ці параметри істотно залежать від природних факторів – температури повітря і кількості опадів під час вегетації рослини, посушливості або дощового сезону, географічної довготи та широти вирощування, ботанічного сорту зерна і типу ґрунту. Передбачити всі фактори неможливо, ці дані показники є усередненими і довідковими.