Продукти


Кукурудзяні
палички
Олія
Борошно
Вівсянка
Крупи
Бобові
Мед
Овочі

Гречка зелена

Зелена гречка – це ядро гречихи, очищене старовинним методом без термообробки, яке має здатність до проростання. Така гречка зберегла весь комплекс корисних речовин, закладених в ній самою природою. Щоб отримати всю користь від зерна, ми рекомендуємо вживати гречку в пророщеному вигляді.

Додано до Крупи

Гречка пропарена

Пропарена органічна гречана крупа – це ядро органічно вирощеної гречки, оброблене традиційним способом – термічним пропарюванням з тиском. Завдяки цьому крупа набуває темного кольору та характерного гречаного аромату. Гречана крупа відрізняється оптимально збалансованим біохімічним складом, високою харчовою та енергетичною цінністю. Тому вона вважається одним з найбільш корисних продуктів і компонентів збалансованого дієтичного харчування, в тому числі дитячого.

Додано до Крупи

Пшоно

Органічне пшоно – це крупа з очищених зерен органічного проса. За вмістом білка пшоно переважає рис і ячмінь, а за вмістом жиру поступається тільки вівсяній крупі. Білки пшона містять незамінні амінокислоти: третнін, валін, лейцин, лізин, гістидин, а також жирні кислоти, мікроелементи, ферменти. Вітамінів групи В у ньому більше, ніж в зернах всіх інших злакових культур, фолієвої кислоти вдвічі більше, ніж у пшениці та кукурудзі. Фосфору в 1,5 рази більше, ніж у м’ясі!

Додано до Крупи

Пшенична крупа

Пшенична крупа — органічна крупа, виготовлена з очищених від зародка насіннєвих і плодових оболонок зерен пшениці, що ретельно подрібнюються, а потім шліфуються. Цей продукт вважається одночасно калорійним і добре засвоюваним. По суті, це чудове дієтичне джерело енергії.

Додано до Крупи

Пшенична крупа Арнаут

Пшенична крупа Арнаут — органічна крупа, виготовлена з очищених від зародка та оболонки зерен твердої пшениці, що ретельно подрібнюються, а потім шліфуються. Каша, приготовлена з арнаутки, має ніжний пшеничний смак та велику харчову цінність порівняно з крупою із м’яких сортів пшениці.

Додано до Крупи

Перлова крупа

Перлова крупа — органічна крупа, виготовлена зі шліфованих ядер ячменю. У крупі міститься багато вітамінів: РР, B6, B9, Е, а також мікроелементи: кальцій, фосфор, калій, цинк, натрій тощо. Корисні властивості такої каші проявляються в сприятливому впливі на роботу головного мозку, серця та процеси травлення. Каша з перлової крупи поліпшує зір і підвищує захист організму від простудних і вірусних інфекцій.

Додано до Крупи

Ячна крупа

Ячна крупа — органічна крупа, виготовлена з подрібнених ядер ячменю. Ячну крупу виготовляють практично без шліфування та полірування, таким чином в ній зберігаються практично всі корисні речовини, якими природа щедро наділила зерна ячменю. У крупі міститься багато вітамінів: РР, B6, B9, Е, а також мікроелементи: кальцій, фосфор, калій, цинк, натрій та інші. Корисні властивості такої каші проявляються у сприятливому впливі на роботу головного мозку, серця та процеси травлення. Каша з ячної крупи поліпшує зір і підвищує захист організму від простудних і вірусних інфекцій. Головна її цінність полягає в тому, що ячну крупу можна використовувати для дієтичного харчування, а також для харчування дітей та літніх людей, оскільки вона більш м’яка та ніжніша за перлову крупу.

Додано до Крупи

Кукурудзяна крупа

Кукурудзяна крупа «Екород» виготовляється з цінної сільськогосподарської культури - органічної кукурудзи. Використовують її спеціальні сорти, стійкі до хвороб і шкідників, без застосування пестицидів і хімікатів. Це одна з найпопулярніших зернових культур у світі та єдина, в складі якої виявлено природне золото, що сприятливо впливає на роботу імунної системи.
Додано до Крупи

Манка

Манка – це зародок зерна органічної пшениці. Його отримують під час видалення оболонки та ендосперму зернятка в процесі переробки пшениці у борошно. Склад манної крупи надзвичайно багатий та різноманітний. У нього входять крохмаль, білки, велика кількість вітамінів групи Е і В, а також кальцій, калій, фосфор, залізо і натрій.

Додано до Крупи

Нут

Органічний нут - це модний, екологічно чистий продукт, що має європейську сертифікацію. Бобова культура вирощена за принципами органічного землеробства без застосування будь-яких хімічних препаратів. Впровадження її в сівозміну сприяє родючості ґрунту за рахунок збагачення його азотом. У порівнянні з традиційним, органічне сільське господарство дозволяє поліпшити здоров'я природи та людини. Застосовувані в ньому методи землеробства сприяють збереженню в нуті виключно натуральних поживних речовин.

Маш

Органічний маш - унікальна бобова культура, вирощена в природних умовах без використання хімічних речовин. Її невеликі зелені боби мають усі незамінні амінокислоти. До того ж, якщо проростити їх, то кількість цінних речовин збільшиться. Цей високовітамінний продукт - справжнє джерело енергії та міцного здоров'я. Має органічну сертифікацію та відповідне маркування «Євролист».

Червона сочевиця

Органічна червона сочевиця - популярний сорт сочевиці, який часто зустрічається в рецептах турецької та індійської кухонь. Ця зернобобова культура вирощується на ґрунті, який має статус Органік. Поля не обробляються жодними хімічними речовинами та щорічно проходять екологічні інспекції. Продукт сертифікований згідно з вимогами ЄС до органічного сільського господарства та має спеціальне маркування «Євролист».

Зелена сочевиця

Органічна зелена сочевиця - одна з найбільш поживних бобових культур з багатим складом корисних речовин і низькою калорійністю. Вона вирощується в системі органік-землеробства і є екологічно чистим продуктом, сертифікованим відповідно до стандартів ЄС.

Квасоля

Органічна квасоля вирощується на сертифікованих органічних землях без застосування агрохімії. Це найпоширеніша рослина сімейства бобових. Вегетаріанці цінують квасолю за високий вміст рослинного білка та клітковини. До складу квасолі входять найважливіші вітаміни В1, В2, В6, Е, РР, цинк, мідь, калій, йод, залізо, сірка, магній, а також амінокислоти лізин, аргінін, метіонін, тирозин. Завдяки такому складу, квасоля благотворно впливає на імунну та нервову системи, регулює обмін речовин, сприяє виведенню каменів з жовчного міхура і нирок, усуває запальні процеси в печінці, позитивно впливає на діяльність шлунка.

Горох

Органічна крупа горох - це висушений, дбайливо очищений від лушпиння, відшліфований і колотий горох, який вирощений на екологічно чистих полях. Його насіння відрізняється підвищеним вмістом вітамінів, корисних речовин, а також антиоксидантів. Маючи злегка солодкуватий смак і м'яку кремову текстуру, жовтий горошок знайшов своє місце в багатьох стравах різних країн. Існують численні варіанти його приготування: гороховий суп-пюре, каша, хумус, рагу, оладки, пудинги й соуси.

Мед

Органічний бджолиний мед різнотрав’я — це органічний продукт, отриманий після переробки бджолами-медоносами нектару квітучих польових трав. Мед дуже легко засвоюється організмом, тому що він складається з простих цукрів: глюкози та фруктози, і комплексу вітамінів та мікроелементів. Крім того, в невеликих кількостях в ньому присутній пилок рослин, прополіс, ферменти, що виділяються бджолою, і речовини, що первісно присутні в нектарі квітів. Завдяки цьому мед має антибактеріальну, протигрибкову та антивірусну дію, підвищує енергетичний рівень, життєвий тонус людини та додає сил.

Додано до Мед

Акацієвий мед

Органічний акацієвий мед - сертифікований натуральний продукт, який виготовляють завдяки організації бджільництва в екологічно чистих місцях. Бджолині вулики розміщуються на контрольованих територіях, де знаходяться тільки органічні сільськогосподарські угіддя, а також природні заповідники. Бджоли збирають нектар і пилок з квітів білої акації. Це сильна медоносна рослина, яка має високі цілющі властивості.
Додано до Мед

Кавун

Органічні кавуни – найяскравіші представники баштанних культур. Біологічно вони відносяться до сімейства гарбузових, їх плід – тиквина. Тиквину вважають різновидом ягоди, і в цих трактуваннях можна остаточно заплутатися. Але з точки зору ботаніки називати кавун ягодою невірно. Органічні кавуни вирощуються без хімічних добрив на сертифікованих сільськогосподарських угіддях, які, як мінімум, три роки не оброблялися агрохімікатами. Тому органічні кавуни мають сильні сечогінні, жовчогінні, протизапальні, жарознижувальні, проносні та загальнозміцнюючі властивості. Їх вживання також нормалізує процеси обміну речовин, посилює перистальтику кишечника.